• nové

Nakládáme zeleninu

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů ...

Číst více +
349 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě. \r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788024757858
ISBN: 978-80-247-5785-8
Autor: Claudia Lorenz-Ladener
Vydavatel: GRADA
  • nové
Stromy a kry Herbár
Stromy a kry Herbár Jaroslava Bednářová
568 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Recepty do stovky
Recepty do stovky Josef Winner
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Konec Lucemburků v Čechách
Konec Lucemburků v Čechách Jiří Tomáš
259 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Další dítě v rodině
Další dítě v rodině Catherine Dumonteil-Kremer
99 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Trnava známa neznáma
Trnava známa neznáma
599 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Weissova navigace sexem
Weissova navigace sexem Petr Weiss; Lucie Ondřichová
349 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Historie vojenské techniky
Historie vojenské techniky
499 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.