• nové

Nakládáme zeleninu

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů ...

Číst více +
349 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě. \r\n\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Detaily

EAN: 9788024757858
ISBN: 978-80-247-5785-8
Autor: Claudia Lorenz-Ladener
Vydavatel: GRADA
  • nové
Reportáže a stati 1933–1937
Reportáže a stati 1933–1937 Jiří Weil
587 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Vyšné Ružbachy Kúpeľná obec
Vyšné Ružbachy Kúpeľná obec Eva Potočná
946 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Prerušte cyklus
Prerušte cyklus Mariel Buqué
409 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vlčí zázrak
Vlčí zázrak Tanja Askani
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Maminčiny recepty 1
Maminčiny recepty 1 Andrea Paskerová
349 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Uzly a laso
Uzly a laso F. A. Elstner
195 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Tajuplné objevy
Tajuplné objevy Arnošt Vašíček
229 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Herbář Přírodní lékárna
Herbář Přírodní lékárna Giulia Tedeschiová; Ulrike Raiserová
549 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.