\\r\\n Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po ne...
Číst více +\r\n Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788020615466 |
---|---|
ISBN: | 978-80-206-1546-6 |
Autor: | Academia Barilla |
Vydavatel: | Naše vojsko |