\\r\\n Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzsk...
Číst více +\r\n Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni zajímavě vyprávět. Ať už jídlo, nebo historky - s touto knihou si prostě vezmete domů kousek Francie. Hlavní roli hrají každodenní jídla, s místními, vysoce hodnotnými surovinami - jako v bistru! „Svůdné recepty, a přitom jednoduché a dobře připravené - to je moje nejvyšší zásada,\" říká Anne. Vyzkoušejte třeba jahodové želé s tymiánem, malé briošky s fíky, švestkovo-olivovou pastu, zelený chřest s hřebenatkami, koláč s třešňovými rajčaty, tartaletky s kozím sýrem, lososové rilletky, quiche s pórkem a slaninou, provensálský cibulový koláč, teplé čokoládové bábovičky, citronový krém a kopu dalších dobrot.
\r\nVazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788075290304 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7529-030-4 |
Autor: | Anne-Katrin Weberová |
Vydavatel: | SLOVART |