\\r\\n Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již...
Číst více +\r\n Nádorová onemocnění vedou často k problémům s příjmem potravy. U poloviny nemocných je již při zjištění nádorového onemocnění přítomna ztráta hmotnosti a je zhoršen výživový stav. Publikace našich předních lékařů a jejich spolupracovníků obsahuje v první části souhrn obecných i konkrétních dietních doporučení především pro pacienty s onkologickým onemocněním, kteří mají problémy s výživou. Druhá část knihy nabízí praktické informace k úpravě stravy, která povede k co nejlepšímu udržení stavu výživy při léčbě onemocnění. Závěr patří řadě receptů, které však nejsou určeny pouze pro onkologicky nemocné, představují většinou dobře stravitelné pokrmy z doporučených potravin s vysokou biologickou hodnotou.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788072621200 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7262-120-0 |
Autor: | Rostislav Vyzula; Miroslav Tomíška; Jana Marková |
Vydavatel: | Galén |