• nové

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Autor:

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracová...

Číst více +
369 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. \r\n

\r\nNa 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu matná

Detaily

EAN: 9788087575390
ISBN: 978-80-87575-39-0
Autor:
Vydavatel: APETIT
  • nové
Léčivé rostliny prastaré bohyně
Léčivé rostliny prastaré bohyně Wolf-Dieter Storl
368 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
O duších 1-4
O duších 1-4 Michael Newton
679 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
My
My Terrence Real
398 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Culinaria Maďarsko
Culinaria Maďarsko Aníkó Gergely
499 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Uzdrav sám sebe
Uzdrav sám sebe Nicole Lepera
399 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Vzpomínky na letecký život
Vzpomínky na letecký život František Bartoň
270 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Na cestách s L–410 3. díl
Na cestách s L–410 3. díl Albert Orlita
290 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Válka začala v Polsku
Válka začala v Polsku Karel Richter
299 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.