• nové

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Autor:

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracová...

Číst více +
369 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. \r\n

\r\nNa 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu matná

Detaily

EAN: 9788087575390
ISBN: 978-80-87575-39-0
Autor:
Vydavatel: APETIT
  • nové
Léčivé a kouzelné byliny
Léčivé a kouzelné byliny Wolf-Dieter Storl
378 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Cítit se dobře s druhými
Cítit se dobře s druhými David D. Burns
358 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Vůně prázdného pokoje
Vůně prázdného pokoje Hana Piknerová
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Když věci nejdou tak, jak chcete
Když věci nejdou tak, jak chcete Haemin Sunim
348 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Radek Štěpánek Gladiátor
Radek Štěpánek Gladiátor Dana Čermáková
249 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
České hrady, zámky a tvrze Východní Čechy
České hrady, zámky a tvrze Východní Čechy Franz Alexander Heber
1878 Kč
Skladem 2 ks
  • nové
Česká Amerika: Chicago
Česká Amerika: Chicago Jaroslav Kříž
535 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Spánek
Spánek Nick Littlehales
269 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.