• nové

Jak nakupovat a zpracovávat maso

Autor:

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracová...

Číst více +
369 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. \r\n

\r\nNa 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!\r\n

Vlastnosti

Vazba: Pevná bez přebalu matná

Detaily

EAN: 9788087575390
ISBN: 978-80-87575-39-0
Autor:
Vydavatel: APETIT
  • nové
Divoce ženská
Divoce ženská Tami Lynn Kent
449 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Bible
Bible
590 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Kuchařka podle pěti elementů
Kuchařka podle pěti elementů Barbara Temelie; Beatrice Trebuth
368 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Česká biokuchařka
Česká biokuchařka Anna Michalová; Milena Valušková
328 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Podoby a predstavy Forms & Visions
Podoby a predstavy Forms & Visions Daniel Hevier; Rastislav Bero
451 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Přepište dějiny
Přepište dějiny Michal Stehlík; Martin Groman
498 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Uchop kopřivu
Uchop kopřivu Uršula Flemingová
149 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Nezačalo to vami
Nezačalo to vami Mark Wolynn
360 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.