\\r\\n Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nak...
Číst více +\r\n Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.
\r\n\r\n V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.
\r\n\r\n Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování.
\r\n\r\n Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního -jako je třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.
\r\n\r\n 7 kapitol:
\r\n\r\n Ovoce
\r\n Zelenina
\r\n Maso & ryby
\r\n Ochucovadla & koření
\r\n Sirupy & likéry
\r\n Z mrazáku
\r\n Zásoby v kuchyni
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
---|
EAN: | 9788087575178 |
---|---|
ISBN: | 978-80-87575-17-8 |
Autor: | |
Vydavatel: | APETIT |