• antikvariát

Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování

Autor: Bernhard Gahm

142 s. : il. (většinou barev.) ; 22 cm, Porážení, bourání...

Číst více +
450 Kč Není skladem

142 s. : il. (většinou barev.) ; 22 cm, Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1995
Nákupní list: B522
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-85606-83-6 (brož.)
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: Ostrava : Blesk, [1995]
  • antikvariát
Ovocná vína, mošty a šťávy cukrem zahuštěné
Ovocná vína, mošty a šťávy cukrem zahuštěné Josef Kozák
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Chuť a vůně koření
Chuť a vůně koření Jill Normanová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výrobky z medu
Výrobky z medu Vlasta Bayerová-Větvičková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Sedláčková Hana
200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.