• antikvariát

Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování

Autor: Bernhard Gahm

142 s. : il. (většinou barev.) ; 22 cm, Porážení, bourání...

Číst více +
450 Kč Není skladem

142 s. : il. (většinou barev.) ; 22 cm, Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1995
Nákupní list: B522
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-85606-83-6 (brož.)
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: Ostrava : Blesk, [1995]
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
450 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Bar : mixologie, historie, management Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká česká kuchařka
Velká česká kuchařka
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
700 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výrobky z medu
Výrobky z medu Vlasta Bayerová-Větvičková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Víno : praktická příručka
Víno : praktická příručka Stuart Walton
80 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.