• antikvariát

Domácí zabíjačka : porážení, bourání, zpracování

Autor: Bernhard Gahm

142 s. : il. (většinou barev.) ; 22 cm, Porážení, bourání...

Číst více +
450 Kč Není skladem

142 s. : il. (většinou barev.) ; 22 cm, Porážení, bourání, zpracování. Podrobný popis jednotlivých pracovních postupů při domácí zabíjačce.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1995
Nákupní list: B522
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-85606-83-6 (brož.)
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: Ostrava : Blesk, [1995]
  • antikvariát
Kupujeme a upravujeme maso
Kupujeme a upravujeme maso Rudolf Böhm, Maryna Klimentová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Deník Dity P. : kuchařka
Deník Dity P. : kuchařka Dita Pecháčková
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky
Moučníky Mária Hajková
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.