• antikvariát

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm, Vepřové, hovězí, jehněčí...

Číst více +
130 Kč Není skladem

125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm, Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 2012
Nákupní list: 1W 122
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 978-80-247-4266-3 (brož.)
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: Praha : Grada, 2012
  • antikvariát
Vše o čaji pro čajomily
Vše o čaji pro čajomily Karel Valter
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem Viet Anh Doan
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici Roman Dolejš
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Michael Jackson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Čokoláda: Velká encyklopedie
Čokoláda: Velká encyklopedie
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.