• antikvariát

Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm, Vepřové, hovězí, jehněčí...

Číst více +
130 Kč Není skladem

125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm, Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 2012
Nákupní list: 1W 122
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 978-80-247-4266-3 (brož.)
Autor: Bernhard Gahm
Vydavatel: Praha : Grada, 2012
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů František Syrový
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Světová encyklopedie vín
Světová encyklopedie vín Tom Stevenson
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.