125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm, Vepřové, hovězí, jehněčí...
Číst více +125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm, Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Vazba: | vazba měkká – lepená vazba |
---|---|
Rok vydání: | 2012 |
Nákupní list: | 1W 122 |
Stav: | zachovalá |
ISBN: | 978-80-247-4266-3 (brož.) |
---|---|
Autor: | Bernhard Gahm |
Vydavatel: | Praha : Grada, 2012 |