• antikvariát

Receptury teplých pokrmů

Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv

580 stran ; 29 cm, chybí CD-Rom, Kniha téměř na 600 stranách představuj...

Číst více +
250 Kč Není skladem

580 stran ; 29 cm, chybí CD-Rom, Kniha téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2015
Nákupní list: 3V 1121
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 978-80-904093-2-3 (vázáno)
Autor: Jaroslav Runštuk a kolektiv
Vydavatel: Divec : R plus, 2015
  • antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Bar : mixologie, historie, management Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně palestinských Arabů = Al-maṭbach al-͑arabí al-filasṭíní
Kuchyně palestinských Arabů = Al-maṭbach al-͑arabí al-filasṭíní Eleonóra Saleh
300 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě kolektiv autorů ; editor Dagmar Broncová
210 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.