• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: 2V 1121
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Mladá hospodyňka
Mladá hospodyňka Anna Drůbková
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem Viet Anh Doan
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Barman rytířem Čestné legie
Barman rytířem Čestné legie Ladislava Chateau, Alexandr Mikšovic
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářská technologie
Cukrářská technologie Alena Půlpánová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.