• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: 2V 1121
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě kolektiv autorů ; editor Dagmar Broncová
210 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kniha moučníků
Velká kniha moučníků Svatava Poncová, Eva Paulovičová, Jana Horecká
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici Roman Dolejš
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka
Česká kuchařka Hanna Dumková
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Šéfkuchař bez čepice
Šéfkuchař bez čepice Jamie Oliver
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně
Česká kuchyně Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.