• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: 2V 1121
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Brevíř o víně
Brevíř o víně František Rudolf Čebiš
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Šéfkuchař bez čepice
Šéfkuchař bez čepice Jamie Oliver
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Bar : mixologie, historie, management Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Myslivecká kuchařka
Myslivecká kuchařka Marcela Mottlová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Domácí uzenář
Domácí uzenář Jozef Ďurík
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Řeznická kuchařka
Řeznická kuchařka Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů Jaroslav Podroužek
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.