• antikvariát

O labužnictví : fyziologie chuti

Autor: Anthelme Brillat-Savarin

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spoluprá...

Číst více +
150 Kč Není skladem

z franc. přel. Rafaela Zachystalová ; předml. Charles Monselet ; lat. jaz. spolupráce Eva Kuťáková ; vazba a graf. úprava Vladimír Vimr 347 s. ; 20 cm

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 1994
Nákupní list: 2V 1121
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Anthelme Brillat-Savarin
Vydavatel: Praha : NLN, Nakladatelství Lidové noviny, 1994
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch s kol.
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů Jaroslav Podroužek
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka
365 : gastromapa Lukáše Hejlíka Lukáš Hejlík
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Krkonošská kuchařka
Krkonošská kuchařka Jiří Marhold
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Světový atlas vína
Světový atlas vína Hugh Johnson, Jancis Robinsonová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.