• antikvariát

Domácí zabíjačka

Autor: Ondrej Pelech

185 s. : il., tb. ;, 19 cm, Drobní chovatelé naleznou v příručce užiteč...

Číst více +
250 Kč Není skladem

185 s. : il., tb. ;, 19 cm, Drobní chovatelé naleznou v příručce užitečné informace o výkrmu prasat, o přípravě na zabíjačku, o jejím správném a hygienickém provedení a veterinárně zdravotní prohlídce. Jsou zde rovněž popsány různé způsoby konzervování masa a uvedeno množství předpisů na přípravu tradičních i krajových jídel. Příručka také upozorňuje na nutnost vhodného uskladnění a pravidelné kontroly produktů získaných při domácí zabijačce.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1973
Nákupní list: 2I 2021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Ondrej Pelech
Vydavatel: Praha : SZN, 1973
  • antikvariát
Raw kuchařka : jak zůstat zdraví a štíhlí napořád
Raw kuchařka : jak zůstat zdraví a štíhlí napořád Ria Trèfle Nová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jindřich Vaňha
280 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Cukrářské výrobky
Cukrářské výrobky
1300 Kč
Skladem 1 ks
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Berry Verhoef
100 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.