• antikvariát

Domácí zabíjačka

Autor: Ondrej Pelech

185 s. : il., tb. ;, 19 cm, Drobní chovatelé naleznou v příručce užiteč...

Číst více +
250 Kč Není skladem

185 s. : il., tb. ;, 19 cm, Drobní chovatelé naleznou v příručce užitečné informace o výkrmu prasat, o přípravě na zabíjačku, o jejím správném a hygienickém provedení a veterinárně zdravotní prohlídce. Jsou zde rovněž popsány různé způsoby konzervování masa a uvedeno množství předpisů na přípravu tradičních i krajových jídel. Příručka také upozorňuje na nutnost vhodného uskladnění a pravidelné kontroly produktů získaných při domácí zabijačce.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1973
Nákupní list: 2I 2021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Ondrej Pelech
Vydavatel: Praha : SZN, 1973
  • antikvariát
Česká kuchařka
Česká kuchařka Hanna Dumková
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Michael Jackson
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Československá kuchyně
Československá kuchyně Ladislav Koreček, Antonín Nestával, František Syrový
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů F. Syrový, A. Nestával
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká strava lidová
Česká strava lidová Marie Úlehlová-Tilschová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti
Lahůdková kuchyně : Příprava studených pokrmů v domácnosti Marie Janků-Sandtnerová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jiří Vaňha
600 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.