Nové rozšířené vydání zahrnuje všechny poznatky ...
Číst více +Nové rozšířené vydání zahrnuje všechny poznatky vědy o výživě a novinky v oboru vaření. (I. Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni; II. Suroviny v studené kuchyni, jejich původ, jakost, ošetření, zacházení s nimi a jejich částečná předběžná úprava; III. Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů; IV. Těsta a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů; V. Vlastní recepty studené kuchyně; VI. Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy.); 319, [1] s. : [12] barev. fot. příl. ; 4°
Vazba: | vazba tuhá – celoplátěná |
---|---|
Rok vydání: | 1957 |
Nákupní list: | P1021 |
Stav: | zachovalá |
Autor: | Vilém Vrabec |
---|---|
Vydavatel: | Praha SZN 1957 |