• antikvariát

Studená kuchyně : Na 1400 praktických pokynů a receptů

Autor: Vilém Vrabec

Nové rozšířené vydání zahrnuje všechny poznatky ...

Číst více +
80 Kč Není skladem

Nové rozšířené vydání zahrnuje všechny poznatky vědy o výživě a novinky v oboru vaření. (I. Zásady správné přípravy pokrmů ve studené kuchyni; II. Suroviny v studené kuchyni, jejich původ, jakost, ošetření, zacházení s nimi a jejich částečná předběžná úprava; III. Ozdoby a jejich účelné použití při úpravě studených pokrmů; IV. Těsta a pečivo potřebné k úpravě a k přílohám studených pokrmů; V. Vlastní recepty studené kuchyně; VI. Jak uplatnit, kombinovat a v jakém množství podávat studené pokrmy.); 319, [1] s. : [12] barev. fot. příl. ; 4°

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celoplátěná
Rok vydání: 1957
Nákupní list: P1021
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Vilém Vrabec
Vydavatel: Praha SZN 1957

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.