• antikvariát

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Autor: Helena Uhrová

87 s. : barev. il. ; 21 cm, Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a ca...

Číst více +
250 Kč Není skladem

87 s. : barev. il. ; 21 cm, Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a calvadosu, ale přináší též zajímavé informace o historii výroby těchto oblíbených nápojů. Pomůže s výběrem vhodných odrůd jablek, upozorní zároveň na chyby při přípravě calvadosu. Kniha též usnadní orientaci na trhu těchto výrobků a vysvětlí údaje z jejich etiket. Seznamuje čtenáře s přísnými požadavky, které pro výrobu značkových destilátů stanovují francouzské zákony. Doplněno recepty zajímavých jídel připravovaných s použitím calvadosu.

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2005
Nákupní list: A421
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-7222-367-4 (váz.)
Autor: Helena Uhrová
Vydavatel: [Praha] : Víkend, 2005
  • antikvariát
Nauka o vedení domácnosti a o potravinách
Nauka o vedení domácnosti a o potravinách Vojtěška Planičková
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky
Moučníky Mária Hajková
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka
Česká kuchařka Hanna Dumková
1300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká kuchařka naší babičky
Velká kuchařka naší babičky Jana Horecká et al.
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
50 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kolektiv
170 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.