87 s. : barev. il. ; 21 cm, Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a ca...
Číst více +87 s. : barev. il. ; 21 cm, Publikace seznamuje nejen s postupy při výrobě cidru a calvadosu, ale přináší též zajímavé informace o historii výroby těchto oblíbených nápojů. Pomůže s výběrem vhodných odrůd jablek, upozorní zároveň na chyby při přípravě calvadosu. Kniha též usnadní orientaci na trhu těchto výrobků a vysvětlí údaje z jejich etiket. Seznamuje čtenáře s přísnými požadavky, které pro výrobu značkových destilátů stanovují francouzské zákony. Doplněno recepty zajímavých jídel připravovaných s použitím calvadosu.
Vazba: | vazba tuhá – celopapírová |
---|---|
Rok vydání: | 2005 |
Nákupní list: | A421 |
Stav: | zachovalá |
ISBN: | 80-7222-367-4 (váz.) |
---|---|
Autor: | Helena Uhrová |
Vydavatel: | [Praha] : Víkend, 2005 |