• antikvariát

Úprava ryb v kuchyni : Jich zabíjení, vaření, dušení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni

Autor: Josef Bubeníček

168 s. ; 8°; volné stránky...

Číst více +
400 Kč Není skladem

168 s. ; 8°; volné stránky

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1916
Nákupní list: P221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Josef Bubeníček
Vydavatel: Praha : A. Neubert, [1916]
  • antikvariát
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů
Stolečku, prostři se : Kniha kuchařských předpisů Hana Košková
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jezte plevel
Jezte plevel Ben Charles Harris
650 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě
Historie mlékárenství v Čechách a na Moravě kolektiv autorů ; editor Dagmar Broncová
210 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.