• antikvariát

Úprava ryb v kuchyni : Jich zabíjení, vaření, dušení, pečení, smažení, nadívání, uzení, marinování, příprava na rošti i na rožni

Autor: Josef Bubeníček

168 s. ; 8°; volné stránky...

Číst více +
400 Kč Není skladem

168 s. ; 8°; volné stránky

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1916
Nákupní list: P221
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Josef Bubeníček
Vydavatel: Praha : A. Neubert, [1916]
  • antikvariát
Nauka o vedení domácnosti a o potravinách
Nauka o vedení domácnosti a o potravinách Vojtěška Planičková
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka
Česká kuchařka Hanna Dumková
1300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Jak se vaří v SSSR
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kolektiv
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem
Vietnamská kuchyně : lehce a hravě s Vietem Viet Anh Doan
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu Jolana Nováková, František Richter]
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře Christian Teubner
100 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.