• antikvariát

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učební...

Číst více +
200 Kč Není skladem

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá – celopapírová
Rok vydání: 2001
Nákupní list: K1220
Stav: zachovalá

Detaily

ISBN: 80-902492-2-1 (váz.)
Autor: Alena Půlpánová
Vydavatel: Hradec Králové : R plus, 2001
  • antikvariát
Receptury studených pokrmů
Receptury studených pokrmů František Zvolský a kol.
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rybí kuchyně
Rybí kuchyně Jindřich Vaňha
360 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká česká kuchařka
Velká česká kuchařka
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O labužnictví : fyziologie chuti
O labužnictví : fyziologie chuti Anthelme Brillat-Savarin
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů F. Syrový, A. Nestával
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kolektiv
300 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.