• antikvariát

Technologie cukru. 1. díl, Výroba surového cukru řepového

Autor: Aleš Linsbauer

2 sv.459 s. plus výtisk tabulky a plány oba svazky v převazu....

Číst více +
800 Kč 500 Kč Není skladem

2 sv.459 s. plus výtisk tabulky a plány

oba svazky v převazu.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1924
Nákupní list: 1O 1119
Stav: poškozená

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Aleš Linsbauer
Vydavatel: Praha: Proudy, 1924
  • antikvariát
Šéfkuchař bez čepice
Šéfkuchař bez čepice Jamie Oliver
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Prvorepubliková kuchařka Zity Kabátové
Prvorepubliková kuchařka Zity Kabátové Marie Formáčková
380 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici
Svět na pánvi, aneb, Cesta k šéfkuchařské čepici Roman Dolejš
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
O slivovici : s Antonínem Bajajou ... [et al.]
O slivovici : s Antonínem Bajajou ... [et al.] Josef Holcman
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Teplá kuchyně
Teplá kuchyně Vilém Vrabec
150 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.