• antikvariát

Technologie cukru. 1. díl, Výroba surového cukru řepového

Autor: Aleš Linsbauer

2 sv.459 s. plus výtisk tabulky a plány oba svazky v převazu....

Číst více +
800 Kč 500 Kč Není skladem

2 sv.459 s. plus výtisk tabulky a plány

oba svazky v převazu.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1924
Nákupní list: 1O 1119
Stav: poškozená

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Aleš Linsbauer
Vydavatel: Praha: Proudy, 1924
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníky a cukroví
Moučníky a cukroví Vilém Vrabec
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká strava lidová
Česká strava lidová Marie Úlehlová-Tilschová
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Berry Verhoef
100 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.