• antikvariát

Technologie cukru. 1. díl, Výroba surového cukru řepového

Autor: Aleš Linsbauer

2 sv.459 s. plus výtisk tabulky a plány oba svazky v převazu....

Číst více +
800 Kč 500 Kč Není skladem

2 sv.459 s. plus výtisk tabulky a plány

oba svazky v převazu.

Vlastnosti

Vazba: vazba měkká – lepená vazba
Rok vydání: 1924
Nákupní list: 1O 1119
Stav: poškozená

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Aleš Linsbauer
Vydavatel: Praha: Proudy, 1924
  • antikvariát
Encyklopedie piva
Encyklopedie piva Michael Jackson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Kuchyně starého Pošumaví Václav Malovický
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Prvá kuchárská kniha v slovenskej reči
Prvá kuchárská kniha v slovenskej reči Ján Babilon
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky
Moučníkářka : 1250 receptů na moučníky Jan Kettner
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu
Pivo jako křen : [domácí vaření piva a vše o pivu Jolana Nováková, František Richter]
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Receptury teplých pokrmů F. Syrový, A. Nestával
400 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.