O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Joanne Asalová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Duch whisky : laskavé rozjímání o vodě života
Richard Grindal
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Studená kuchyně : Na 1450 praktických pokynů a receptů
Vilém Vrabec
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II. a česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591
Karel Holub, Jiří Burian
650 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.