O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Kuchyně starého Pošumaví
Václav Malovický
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Jaroslav Runštuk a kolektiv
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Vaříme v divočině
Sierra Adareová
120 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Kulinárium
Pohlreich
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Mladá hospodyňka
Anna Drůbková
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Zlatá kniha Grand Hotelu Šroubek v Praze
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchařská kniha, pravá ruka každé hospodyňky
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.