O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Velká vzorná česká kuchařka : úprava všech druhů pokrmů a nápojů, s použitím spisů Rettigové, Hansgirgové, Domácnosti, Löffler-B
Bohumila Jermářová
1500 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Česká kuchařka
Hanna Dumková
1200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Receptář chemicko-technický : aromatické látky, likérnictví, cukrářství, limonády a lihuprosté nápoje, potravinářství
Josef Brož
1000 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchyně palestinských Arabů = Al-maṭbach al-͑arabí al-filasṭíní
Eleonóra Saleh
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Whisky : kompletní průvodce světem nejlepší whisky
Michael Jackson
200 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Rybí kuchyně
Jindřich Vaňha
360 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Mladá hospodyňka : Kniha kuchařská, obsah. osvědč. předpisy pro přípravu jídel k rozlič. příležitostem dle doby denní a období r
Anna Drůbková
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.