O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Receptury teplých pokrmů
František Syrový, A. Nestával
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Pečeme na Vánoce
Hana Sedláčková
80 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl
Ladislav Likler a kolektiv
210 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Přirozená strava našich předků : pro pevné zdraví a dlouhý život
Nora T. Gedgaudas
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchařský rádce pro kuchyně sukromé, restaurační a školy hospodyňské
František Dřevikovský
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Rodinná kuchařka : sbírka úsporných, prakticky vyzkoušených předpisů a návodů, jak vařiti v malé domácnosti
Květoslava Jírová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.