O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Moučníky a cukroví
Vilém Vrabec
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů všem hospodyním k bezpečné přípravě dobrých, chutných i levných pokrmů
Marie Janků-Sandtnerová ...
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Sedláčková Hana
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Moučníky
Mária Hajková
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Řeznická kuchařka
Josef Dušátko
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Malá kuchařka a hospodyňka česká : pro menší a skrovné domácnosti : úprava laciných pokrmů pro lid
Vlasta M. Štěpánová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Encyklopedie piva
Berry Verhoef
100 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.