O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana, aneb, Vaří mistr kuchař Jaromír Trejbal
Jaromír Trejbal
450 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Netradiční kuchařka, ve které nenajdete ani jeden recept
Roman Kindl
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Moje domácí kuchyně
Zdeněk Pohlreich
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Dobrá kuchařka českých šlechticů a měšťanů od gotiky po baroko
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Marie Hrubá, František Raboch
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Slavná historie tabákového dýmu
Ervín Hrych ... et al.
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Joanne Asalová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.