O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Kuchařka Jitřenky pro chudé a střední vrstvy : Sepsáno v letech 1889 - 1909
Anastasie B. Seidlová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Lidová strava na Valašsku
Jaroslav Štika
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Budějovický Budvar 1895-1995
Ivo Hajn
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Prvorepubliková kuchařka Zity Kabátové
Marie Formáčková
380 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kniha rozpočtu a kuchařských předpisů : Všem hospodyním k bezpečné přípravě dobrých, chutných a levných pokrmů
Marie Janků-Sandtnerová ...
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Rodinná kuchařka : sbírka úsporných, prakticky vyzkoušených předpisů a návodů, jak vařiti v malé domácnosti
Květoslava Jírová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Vzorná kuchařka : [Chutně, levně, zdravotně] : Přes 1000 vyzkoušených předpisů, rad a pokynů pro domácnost
Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.