• antikvariát

Technologie a technika výroby zmrazených potravin

Autor: Jaroslav Hrubý

358 s., 21 cm  ...

Číst více +
400 Kč 100 Kč Není skladem

358 s., 21 cm

 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1986
Nákupní list: 2K 917
Stav: zachovalá

Detaily

EAN: 0000000000000
Autor: Jaroslav Hrubý
Vydavatel: Praha : SNTL, 1986
  • antikvariát
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů
Ryby : předpisy a rozpočty rybích pokrmů Marie Janků-Sandtnerová
350 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Kuchařka naší vesnice Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Keltská lidová kuchyně
Keltská lidová kuchyně Joanne Asalová
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Velká babiččina kuchařka
Velká babiččina kuchařka Jana Horecká ... et al.
150 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Duch whisky : laskavé rozjímání o vodě života
Duch whisky : laskavé rozjímání o vodě života Richard Grindal
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Bar : mixologie, historie, management Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.