O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky, nápoje
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Bar : mixologie, historie, management
Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Kuchařka naší vesnice
Marie Hrubá, František Raboch a kol.
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Největší, nejnovější a nejpraktičtější česká domácí kuchařka a vzorná hospodyňka ... : Růz. pokyny pro domácnost i dům
Majolena Rytychová
800 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Rodinná encyklopedie vaření : chuťovky, jídla z jednoho hrnce, hlavní jídla, saláty, dezerty
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Tajemství babiččiny kuchyně : osvědčené a oblíbené recepty ze starých dobrých časů
Irmela Arnspergerová
120 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Encyklopedie piva
Michael Jackson
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Rok v naší kuchyni
M. Úlehlová-Tilschová
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Receptury teplých pokrmů
Jaroslav Runštuk a kolektiv
170 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.