• antikvariát

Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety

Autor: Čeněk Zíbrt

95 s. ; 20 cm...

Číst více +
1200 Kč Skladem 1 ks

95 s. ; 20 cm. + Zavařování, nakládánía zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin 113 s., 20 cm + Staročeský perník 88 s., 20 cm

Vlastnosti

Vazba: dobová nepůvodní vazba – starší převazba
Rok vydání: 1917
Nákupní list: 3G 1024
Stav: zachovalá
ID: 1211935

Detaily

Autor: Čeněk Zíbrt
Vydavatel: V Praze : Zemědělské knihkupectví A. Neubert, 1917
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Receptury studených pokrmů
Receptury studených pokrmů J. Runštuk a kolektiv
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře
Maso a zvěřina : [bible šéfkuchaře Christian Teubner
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Kulinárium
Kulinárium Pohlreich
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Veselé umění kuchařské
Veselé umění kuchařské Édouard de Pomiane
200 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.