Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v z...
Číst více +Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Španělská verze publikace.
Rok vydání: | 2018 |
---|
EAN: | 9783899194050 |
---|---|
Autor: | Gabriela Salfellner; Harald Salfellner |
Vydavatel: | Vitalis |