• nové

Las mejores recetas de la cocina imperial (španělsky)

Autor: Gabriela Salfellner; Harald Salfellner

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v z...

Číst více +
250 Kč Není skladem

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Španělská verze publikace.

 

 

 

Vlastnosti

Rok vydání: 2018

Detaily

EAN: 9783899194050
Autor: Gabriela Salfellner; Harald Salfellner
Vydavatel: Vitalis
  • nové
Tuf Voyaging
Tuf Voyaging George R. R. Martin
323 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Ein Leuchten im Sturm (NJ)
Ein Leuchten im Sturm (NJ) Nora Roberts
315 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
The Vagina Monologues
The Vagina Monologues Eve Ensler
299 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Grit
Grit Angela Duckworth
299 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Lethal White
Lethal White Robert Galbraith
399 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
The Concise Seduction
The Concise Seduction Robert Greene
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Near to the Wild Heart
Near to the Wild Heart Clarice Lispector
299 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.