• nové

Las mejores recetas de la cocina imperial (španělsky)

Autor: Gabriela Salfellner; Harald Salfellner

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v z...

Číst více +
250 Kč Není skladem

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Španělská verze publikace.

 

 

 

Vlastnosti

Rok vydání: 2018

Detaily

EAN: 9783899194050
Autor: Gabriela Salfellner; Harald Salfellner
Vydavatel: Vitalis
  • nové
The Infiltrator Robert Mazur
299 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Neuromancer William Gibson
299 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Thinking the Twentieth Century Tony Judt , Timothy Snyder
399 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Jonathan Livingston Seagull: A Story Richard Bach
249 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Our Kind of Cruelty Araminta Hall
269 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Vicious Circle Wilbur Smith
259 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
The Iliad Homér
99 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.