Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozděle...
Číst více +Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (traditions, plats favoris, recettes)
Rok vydání: | 2016 |
---|
EAN: | 9788073391218 |
---|---|
Autor: | Petr Stupka; Jan Eliášek |
Vydavatel: | MCU |