• nové

LA CUISINE TCHÉQUE (francouzsky)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozděle...

Číst více +
149 Kč Není skladem

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (traditions, plats favoris, recettes)

 

 

Vlastnosti

Rok vydání: 2016

Detaily

EAN: 9788073391218
Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek
Vydavatel: MCU
  • nové
Three Men in a Boat & Three Men on a Bummel
Three Men in a Boat & Three Men on a Bummel Jerome Jerome Klapka
119 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Die Rückkehr des alten Warans
Die Rückkehr des alten Warans Ajvaz Michal
249 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
Churchill
Churchill Jenkins Roy
599 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Jack of Hearts (And Other Parts)
Jack of Hearts (And Other Parts) L. C. Rosen
239 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
We Were a Handful
We Were a Handful Karel Polác̆ek
280 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
A Wrinkle in Time
A Wrinkle in Time L´Engle Madeleine
299 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.