• nové

LA CUISINE TCHÉQUE (francouzsky)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozděle...

Číst více +
149 Kč Není skladem

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (traditions, plats favoris, recettes)

 

 

Vlastnosti

Rok vydání: 2016

Detaily

EAN: 9788073391218
Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek
Vydavatel: MCU
  • nové
Churchill
Churchill Jenkins Roy
599 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
A Brief History of Time
A Brief History of Time
329 Kč
Skladem 1 ks
  • nové
The Origins of Political Order
The Origins of Political Order Francis Fukuyama
399 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Redemption
Redemption Jussi Adler-Olsen
259 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Capital in the 21st Century
Capital in the 21st Century Piketty Thomas
999 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Wizard and Glass
Wizard and Glass Stephen King
249 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Game of Thrones
Game of Thrones Martin George R. R.
259 Kč
Skladem 1 ks

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.