• nové

LA CUISINE TCHÉQUE (francouzsky)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozděle...

Číst více +
149 Kč Není skladem

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně, bramborák, české knedlíky, aj.) (traditions, plats favoris, recettes)

 

 

Vlastnosti

Rok vydání: 2016

Detaily

EAN: 9788073391218
Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek
Vydavatel: MCU
  • nové
Devil's Star
Devil's Star Nesbo Jo
237 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Classic Locked Room Mysteries (anglicky)
Classic Locked Room Mysteries (anglicky) David Stuart Davies
299 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Dinosaur
Dinosaur Sís Peter
239 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
A Ladder to the Sky
A Ladder to the Sky Boyne John
259 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Every Breath
Every Breath Nicholas Sparks
239 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
Franz Joseph I. (NJ)
Franz Joseph I. (NJ) Juliana Weitlaner
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • nové
El Amante de Lady Chatterley (ŠJ)
El Amante de Lady Chatterley (ŠJ) Lawrence David Herbert
279 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.