\\r\\n Jaká opravdu byla česká kuchyně v oněch podivuhodných dobách, kdy Země ještě byla placatá,...
Číst více +\r\n Jaká opravdu byla česká kuchyně v oněch podivuhodných dobách, kdy Země ještě byla placatá, České království mocné, všechny potraviny bio a lokální, a vzácné koření přiváželi kupci po nebezpečných cestách z podivných a dalekých končin, které téměř nikdo neznal a neuměl si je ani představit?
\r\n\r\n Zajímá vás, kde se v české kuchyni vzala svíčková, jak to bylo se starodávnou specialitou české kuchyně – španělskými ptáčky, jak servírovat páva, co je šilkrůta nebo co je to vydávený zoft? V této knize se navíc dočtete i o zdravé stravě našich předků, slušných způsobech při jídle bez příborů nebo veselém hodování krále Václava IV. v lázni. Dozvíte se o české středověké kuchyni a vaření před vynálezem kuchyňského sporáku spolu s řadou receptů, které si můžete doma sami vyzkoušet.
\r\nVazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
---|
EAN: | 9788076842441 |
---|---|
ISBN: | 978-80-7684-244-1 |
Autor: | O.D. West |
Vydavatel: | Triton |