• nové

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelo...

Číst více +
190 Kč Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.\r\n

Vlastnosti

Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 88

Detaily

EAN: 9788071689126
ISBN: 80-7168-912-2
Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Vydavatel: FORTUNA
  • nové
Má první čísla
69 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zeměpis 7 Učebnice Alice Kohoutová; Jiří Preis; Jiří Dvořák
199 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Obrazové a zvukové záznamy v trestnom konaní Jozef Záhora
691 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Gramatika současné portugalštiny
329 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Geografia pre 3. ročník gymnázia Zuzana Vaňková; Anton Magula
183 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Diabetes mellitus Viliam Mojto
721 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Zákon o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy Ingrid Konečná Veverková
547 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny
  • nové
Digitální technologie ve výuce 1 Martin Pokorný
188 Kč
Skladem u dodavatele - dodání 4 dny

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.