• antikvariát

Jak se vaří v SSSR

Autor:

394 s., [16] l. barev. obr. příl. : il. ; 27 cm, potrhaná obá...

Číst více +
150 Kč Není skladem
394 s., [16] l. barev. obr. příl. : il. ; 27 cm, potrhaná obálka

přeloženo péčí Společnosti pro racionální výživu za redakce M. Úlehlové-Tilschové ; [předmluvu napsal Josef Mašek]

Kniha, která je výsledkem kolektivní práce sovětských lékařů, vědeckých pracovníků, inženýrů, kuchařů i hospodyň, poučuje o správné a chutné výživě a ukazuje, jak s úspěchem využívat při přípravě pokrmů pestrého a bohatého výběru potravin a polotovarů vyráběných vyspělým sovětským potravinářským průmyslem. Jednotlivé kapitoly seznamují se základy racionální výživy, uvádějí nejdůležitější údaje o poživatinách a podávají předpisy na různé pokrmy, sestavené zkušenými kuchaři. Kniha ukazuje skvělé perspektivy vzestupu životní úrovně v socialistickém státě a vytyčuje směr i cíl našeho potravinářského průmyslu a kuchařského umění.

 

Vlastnosti

Vazba: vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání: 1954
Nákupní list: 1G 522
Stav: opotřebovaná

Detaily

Autor:
Vydavatel: Praha : Svět sovětů, 1954
  • antikvariát
Lidová strava na Valašsku Jaroslav Štika
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bar : mixologie, historie, management Alexander Mikšovic
400 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Prvorepubliková kuchařka Zity Kabátové Marie Formáčková
380 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Šéfkuchař bez čepice Jamie Oliver
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Výroba nápojů z ovoce Jiří Uher a kol.
180 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Míchané nápoje : 1444 koktejlů s alkoholem i bez něj Peter Bohrmann
250 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.