• antikvariát

Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti

Autor: Čeněk Vorlíček

115 s. ; 21 cm, 3. přehl. a rozmn. vyd....

Číst více +
500 Kč Není skladem

115 s. ; 21 cm, 3. přehl. a rozmn. vyd.

Vlastnosti

Vazba: dobová nepůvodní vazba – starší převazba
Rok vydání: 1903
Nákupní list: N621
Stav: zachovalá

Detaily

Autor: Čeněk Vorlíček
Vydavatel: V Praze : A. Reinwart, 1903
  • antikvariát
Receptury teplých pokrmů František Syrový
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Bylinková kuchařka Judith Benn Hurleyová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchyně Olga Růžena Rozmarová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Míchané nápoje : 1444 koktejlů s alkoholem i bez něj Peter Bohrmann
250 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Rodinné stříbro, aneb, Klenoty domácí kuchyně Kamila Skopová
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
  • antikvariát
Česká kuchařka : kniha pro každou českou domácnost Marie Axamitová
600 Kč
Není skladem
Zobrazit

Nákupní košík

Váš nákupní košík je prázdný.