O nás
Jak nakupovat
Kontakty
Blog
Výkup
Přihlásit se
Sledovat objednávku
Spálená 53
Knihkupectví /
Antikvariát
Knihkupectví:
Nosiče
Knihy
Antikvariát:
Knihy
Nosiče
0 Kč
0
Kuchařky
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
antikvariát
Technologie a technika výroby zmrazených potravin
Autor: Jaroslav Hrubý
358 s., 21 cm ...
Číst více +
400 Kč
100 Kč
Není skladem
Do košíku
Popis
Podrobnosti
Ve stejné kategorii
Do košíku
358 s., 21 cm
Vlastnosti
Vazba:
vazba tuhá - celoplátěná s přebalem
Rok vydání:
1986
Nákupní list:
2K 917
Stav:
zachovalá
Detaily
EAN:
0000000000000
Autor:
Jaroslav Hrubý
Vydavatel:
Praha : SNTL, 1986
antikvariát
Velká houbařská kuchařka : 750 receptů
Jaroslav Podroužek
80 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Velká vzorná česká kuchařka : úprava všech druhů pokrmů a nápojů, s použitím spisů Rettigové, Hansgirgové, Domácnosti, Löffler-B
Bohumila Jermářová
1900 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Česká strava lidová
Marie Úlehlová-Tilschová
500 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Historie mlékárenství v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. II. díl
Ladislav Likler a kolektiv
210 Kč
Skladem 1 ks
Do košíku
antikvariát
Pražská rodinná kuchařka
Věra Lamačová, Marie Paukertová, Hana Štorková
200 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Jak se vaří v SSSR
100 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Rybí kuchyně
Jiří Vaňha
600 Kč
Není skladem
Zobrazit
antikvariát
Nauka o vedení domácnosti a o potravinách
Vojtěška Planičková
300 Kč
Není skladem
Zobrazit
Nákupní košík
Váš nákupní košík je prázdný.